Sallanan geçit korkutuyor

Güncelleme Tarihi:

Sallanan geçit korkutuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 00:00

Mamak Şahintepe Mahallesi’nde yıllar önce yapılan geçit vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor.

Haberin Devamı

Evleri sokağın kotundan 25 metre yukarıda olan ve mecburen bu merdiveni kullanmak zorunda kalan mahalle sakinleri, “Evimize girerken kullandığımız geçidin üzerine düşen kaya parçaları ve kayan toprak yüzünden yıkılma tehlikesi var. Çocuklarımızı bu yolu kullanmamaları için uyarıyorum ama yine de kullanıyorlar. Can kaybı yaşanmadan yenilenirse çok mutlu oluruz” diye konuştu.
Evlerine giden yolun bu geçitten geçtiğini dile getiren Selim Diken şunları söyledi: “Evimiz Ankara-Samsun Yolu, Şahintepe kavşağının üst kısmında kalıyor. Sokağımıza ulaşmak için bu geçitten başka şansımız yok. Diğer türlü en az 2 kilometre yol yürümemiz gerekiyor. İnsanlar bu yolu yürümek yerine doğal olarak bu merdivenleri kullanıyor.

BİZİ MAHRUM BIRAKMAYIN

Biz ailelerimizle birlikte gecekondu hayatı yaşıyoruz. Bazılarımızın maddi durumu yok, tek katlı evlerde oturmayı seviyoruz. Bu tercih bizi belediye hizmetlerinden mahrum bırakmamalı. Burada her şeyden önemlisi can kaybı yaşanmamalı. Yetkililerden en kısa zamanda buraya daha kullanışlı bir sistem kurmalarını istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!