Saldırıdan kurtuldu kalbine yenik düştü

Güncelleme Tarihi:

Saldırıdan kurtuldu kalbine yenik düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 14:12

Kahramankazan’da iki aile arasında kız kaçırma davasıyla ilgili silahlı saldırıda yaralanan Fethi Seven, yanındaki polis memuru arkadaşı Muhammet Uz’un şehit olmasının acısına daha fazla dayanamayarak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Saldırıdan kurtuldu kalbine yenik düştü
Seven’in, Muhammet Uz’un baba evinde okutulan Mevlid-i Şerif’e katılmak için Aksaray’a gittiği ve akşam saatlerinde Kahramankazan’a döndüğü belirtildi. Seven, eşi ve çocuklarıyla akşam yemeği yerken şehit arkadaşı Muhammet Uz’a, kundaktaki bebeğine, ailesinin durumuna çok üzüldüğünü anlattı. Bu sırada fenalık geçiren Seven, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı fakat doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.
Anne ve babasını önceki yıllarda kaybeden 23 yıllık polis memuru Fethi Seven için Kahramankazan Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende Elazığ’dan gelen kız kardeşi Fethiye Seven, eşi Derya ve çocukları 21 yaşındaki Muhammet Mustafa ile 16 yaşındaki Berat Kaan ayakta durmakta güçlük çekerek taziyeleri kabul etti.

Haberin Devamı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Törene Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kahramankazan Emniyet Müdürü Yavuz Doğan, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve görev arkadaşları katıldı. Buradaki törenin ardından Seven’in Türk bayrağına sarılı cenazesi helallik alınmak üzere evinin önüne getirilerek burada dualar okundu.
Daha sonra Fethi Seven’in cenaze namazı Kızılcahamam İlçesi Merkez Aşağı Camisi’nde kılındı. Burada kız kardeşi Fethiye Seven’in, “Keşke ben öleydim kardeşim” diye ağıtlar yakması yakınları ve cenaze namazına katılanlara gözyaşı döktürdü. Seven, eşinin isteği üzerine kendi memleketi Kızılcahamam İlçesi Karacaören Mahallesi’nde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

BAKMADAN GEÇME!