Sakarya'da PKK ve FETÖ operasyonu: 12 kişi adliyede

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada PKK ve FETÖ operasyonu: 12 kişi adliyede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 12:12

Sakarya'da PKK ve FETÖ operasyonu: 12 kişi adliyede

Haberin Devamı

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'da, Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında 'Bylock' kullandıkları tespit edilen 10 kişi ile sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. 12 kişi adliyeye sevk edildi.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla FETÖ ve PKK üyesi olduğu iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda FETÖ üyesi olduğu iddia edilen 10 kişi ve PKK üyesi olduğu iddia edilen 2 kişi eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındı. FETÖ adına faaliyet yürüttükleri iddia edilen M.S.Y, A.T, N.S, T.Y, M.A, K.K, C.A, M.K, S.E, Y.B ve PKK üyesi olduğu iddia edilen B.A. ve K.S. emniyetteki sorgularının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.
FETÖ üyesi olduğu iddia edilen 10 şüphelinin ByLock'u kullandıkları tespit edildi. PKK üyesi olduğu iddia edilen ve üzerlerinde örgütsel doküman ele geçirilen 2 kişinin ise sosyal medya hesaplarından örgüt propagandası yaptıkları belirlendi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!