Sakarya yeni stadına kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sakarya yeni stadına kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 18:25

Sakarya yeni stadına kavuşuyor

Haberin Devamı

Azim ÇELİK/ADAPAZARI(Sakarya), (DHA) - SAKARYA'da, TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başladığı 28 bin kişilik şehir stadında sona gelindi. Stadın çimlerinin ve koltuklarının tamamlanmasının ardından Mayıs ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ'nin Sakarya'da 2013 yılında yapımına başladığı 28 bin kişilik şehir stadı tamamlanma aşamasına geldi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses stadyumun inşaatında incelemelerde bulundu. Stat inşaatında sorumlu mühendislerden gelinen noktayla ilgili bilgi alınırken, Sakaryaspor'un yeni stadı olacak olan şehir stadının çimler ve koltuklar tamamlandıktan sonra Mayıs ayında teslim edileceği öğrenildi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses, statla ilgili eksikleri inceleme yapan heyete ilettiklerini belirterek, "Yeni statta sona geldiğimiz için acil müdahale edilmesi gereken konular vardı. Taraftarlarımız ve bizim bildiğimiz dış cephe konusunda bir talebimiz var. 1. Lig ve Süper Lig'de geçerli ve zorunlu olan E-bilet sistemine uygun olarak alt yapısının şimdiden yapılmasının sağlanması için bu konularda acil müdahale gerekiyordu. Sayın vekillerimizden, valimizden ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan konuya çözüm bulmalarını istedik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!