Sakarya Uğur Işılak İle Coştu

Güncelleme Tarihi:

Sakarya Uğur Işılak İle Coştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 12:09

SAKARYA UĞUR IŞILAK KONSERİ İLE COŞTU

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, Adapazarı Belediyesi önünde “Gençlik Şöleni” kapsamında Uğur Işılak konseri düzenledi. Konser alanını dolduran binlerce Sakaryalı Işılak’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla coştu.
Sanatçı Uğur Işılak, Adapazarı Belediyesi önünde düzenlen konserde, çoğunluğu gençlerin oluşturduğu, sevenleriyle buluştu. Işılak’ın konserini, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Recep Uncuoğlu, Ali İhsan Yavuz, Bilgehan Doğru ve binlerce AK Parti sevdalısı gençler izledi.
Işılak’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Fikrimizi zikreden ozanımızla yol arkadaşı olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Yarını inşa ederken ağabeylerinizle, ablalarınızla, annelerinizle ve artık sizlerle de beraber yürümek istiyoruz. Bizim yol arkadaşımız olmanızı ve bu davanın sancağının hiçbir zaman inmemesini istiyoruz” dedi. İslam, konuşmasının sonunda gençlerden 7 Haziran’da AK Parti bayrağını Sakarya’da bir önceki seçimlerden daha güçlü şekilde dalgalandırma sözü aldı.
AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları’nı tebrik eden sanatçı Işılak, "Türkiye’yi siz inşa edeceksiniz. Hem de öyle bir inşa edeceksiniz ki, tüm İslam dünyasına, Türk dünyasına, Ortadoğu’ya ve her yere örnek olabilecek bir pratiği ortaya koyarak inşa edeceksiniz. Türkiye’yi, dünyanın ekonomisi en gelişmiş 10 ülkesi arasına siz getireceksiniz” dedi. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Milletvekili adayı olduğunu da ifade eden Işılak, " Kıymetli Cumhurbaşkanım ve Başbakanım teveccüh göstererek beni İstanbul 3. Bölge’den aday yaptılar. 30 yıldır sanatımla fikrin ve ideolojinin içerisindeyim. 7 Haziran’da, inşallah meclise, kavgaya değil, sevgiye, birliğe ve beraberliğe gidiyoruz" dedi.
Binlerce kişinin doldurduğu konser alanında sevilen şarkılarıyla izleyenleri coşturan Uğur Işılak, Dombra şarkısı ile konserini bitirdi. Dombrayı nasıl yazdığını anlatan Işılak, “Dombra’yı yazarken bana politikacıya eser yaptın dediler. Ben politikacıya eser yapmadım. Ben 13 yıldan beri ülkenin itibarını en üst seviyeye çıkaran dava adamına eser yaptım” diye konuştu. Işılak, konser sonrasında Adapazarı Belediyesi’nde Başkan Süleyman Dişli ile sohbet etti. Başkan Dişli, Işılak’a Sakaryalılara yaşattığı coşkulu bir gece için teşekkür ederek, çıktığı siyaset yolunda başarı diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!