Şahinbey'de 'temizlik vakti' kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Şahinbeyde temizlik vakti kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 10:41

Şahinbey'de 'temizlik vakti' kampanyası

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni başlatılan 'Şahinbey'de Temizlik Vakti' kampanyası kapsamında 2 okulu ziyaret ederek öğrencilere kumbara dağıttı.

Öğrencilere hem temizlik, hem de tasarruf bilincini aşılamak için kampanya başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hoşgör İlköğretim Okulu ve Hürriyet Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere temizlik bilinci ilgili sunumların yapıldığı kampanya çerçevesinde öğrencilere ilgi alanlarına göre futbol, voleybol, basketbol topunun yanı sıra kırtasiye malzemeleri, temizlik malzemeleri ve kumbara hediye edildi.

Okullarda öğrencilere seslenen Başkan Tahmazoğlu, kendileri için okulları temizlediklerini belirterek, şunları dedi:

"Öncelikle kampanyamıza destek veren okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Siz sevgili gençlerimiz için biz daha temiz bir çevre oluşturmaya çalışıyoruz. Bizimde sizden isteğimiz çevrenizi kirletmemeniz. Kendi evimizi nasıl temiz tutuyorsak çevremizi de öyle temiz tutmalıyız. Okulumuz bizim evimiz, sınıfımız evimiz, sokaklarımız evimiz, parklarımız evimiz, bu şehir bu ilçe hepimizin ortak evi. Bu sebeple çevremizi temiz tutmak zorundayız. Dışarıdan şehrimizi ziyarete gelen misafirlerimize mahcup olmamak için temizlik çok önemlidir. Ayrıca siz öğrencilerimiz için birer kalem, birer not defteri ve kumbara hediye edeceğiz. Bu kumbaralarla tasarruf etmenizi ve tasarrufu öğrenmenizi istiyoruz. Tasarruf geleceğimiz için çok önemlidir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!