Şahinbey MHP'de Çıkmaz güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey MHPde Çıkmaz güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 14:23

Şahinbey MHP'de Çıkmaz güven tazeledi

Haberin Devamı

Ahmet SOYDOĞAN/ GAZİANTEP,(DHA) - GAZİANTEP'te, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı'nın 12'nci kongresinde Cahit Çıkmaz başkanlığa yeniden seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu'nda yapılan kongreye; Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP MYK üyesi Turgay Baştuğ, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divan teşekkül edildi. Ardından geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, TSK'nın bugün El Bab'da olduğunu Münbiç'e ve Rakka'ya girmek için hazırlık yaptığını belirterek, bölgeye huzur, güven gelmesi için Suriye topraklarında operasyon yaptığını söyledi.

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ise, zor günlerde devlet için, millet için ve Türklüğün bekası için gövdesini taşın altına koyan MHP'nin ne kadar kudretli olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

Kongrede tek liste halinde yapılan seçimde Cahit Çıkmaz yeniden başkan seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!