Şahinbey Ampute, ilk yarıyı 3 puanla kapattı

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey Ampute, ilk yarıyı 3 puanla kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 14:48

Şahinbey Ampute, ilk yarıyı 3 puanla kapattı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ŞAHİNBEY Ampute Futbol Takımı kendi evinde İstanbul Özürlüler Spor’u ağırladı. Mavi-beyazlı ekip ligdeki çıkışını güçlü rakibi karşısında da sürdürerek karşılaşmadan 5-3 galip ayrılmasını bildi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın 1'inci dakikasında Mehmet Yunsur, 6'ncı dakikada Rahmi’nin attığı gollerle 2-0 öne geçti. İstanbul Özürlüler Spor kalesinde gördüğü iki gole karşılık 9 dakika Joseph Kweshı Amoh ile cevap verdi. Ev sahibi ekip Şahinbey Ampute Futbol Takımı 24 dakika da Fatih Şentürk ile durumu 3-1 yaptı. Fatih’in golüne cevap bir dakika sonra 25. dakikada Izuckhukwu Nwachukwu’dan geldi. Karşılıklı gollerle geçen ilk yarı Şahinbey Ampute Futbol takımı 3-2 önde tamamladı. İkinci yarıda yine oyunun hakimi olan Şahinbey Ampute Futbol Takımı 36. dakikada Rahmi Özcan’ın attığı golle durumu 4-2 yaptı. Ancak İstanbul Özürlüler Spor maçtan kopmayarak 42'nci dakika Kenan Satıcı ile durumu 4-3 yaptı. İstanbul Özürlüler Spor attığı golle umutlanırken Şahinbey Ampute Futbol Takımın’ında Rahmi Özcan bir kere daha sahneye çıkarak karşılaşmanın 46. dakikasında karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü kaydederek durumu 5-3’e getirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maç ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Mavi-Beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle ilk yarıyı 20 puanla 3'üncü sırada tamamladı.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Güzel bir maç oldu. Ampute ve diğer futbol maçları seyir zevki yüksek müsabakalar. İstanbul Özürlüler  Spor karşısında alınan farklı galibiyet bizi şımartmamalı ve önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Ligin ilk yarısını tamamladık. İkinci yarıda lige ağırlığımızı daha fazla vererek şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!