Sahaya indik oyunu bozduk

Güncelleme Tarihi:

Sahaya indik oyunu bozduk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 00:03

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı’na değinerek “Bizi bir dönem DEAŞ’la mücadele etmiyor diye ahlaksızca itham edenlerin tepesine bindiğimizde bir anda karşımıza geçip ‘Daha ileriye gitmeyin’ demeleri boşa değil. DEAŞ’a karşı başka bir terör örgütünü destekleyenlerin oyunları ve bahaneleri Türkiye’nin sahaya inmesiyle bozulmuştur, boşa çıkmıştır” dedi. Erdoğan, Keçiören Metrosu’nun açılış töreninde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

BURADA HERKES KARDEŞ
“Keçiören’de Yozgat’tan Çorum’dan Çankırı’dan Kırşehir’den Kırıkkale’den Doğu ve Güneydoğu bölgemizden, Karadeniz’den gelmiş vatandaşlarımız yaşıyor. Biliyorum ki Keçiören’de kimse kimseye bu Türk mü, Kürt mü Çerkez mi Boşnak mı diye bakmaz. Biliyorum ki Keçiören’de kimse kimseye bu Sünni mi Alevi mi bu başka bir meşrepten mi diye bakmaz. Burada herkes komşudur, dosttur, kardeştir. Türkiye’yi ayakta tutan ruh işte budur. Bunun için her fırsatta kimi zaman etnik, kimi zaman meşrep farklılıkları üzerinden milletimizi birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Bugüne kadar denemedikleri yol kaşımadıkları hassasiyet kalmadı. Ama başarılı olamadılar Allah’ın izniyle olamayacaklar.

BUYURSUN, HODRİ MEYDAN
Hayat tarzı tartışması üzerinden toplumun bir kesimini diğerine karşı tahrik etmek isteyenler yine ortada kaldılar. Milletimiz hangi kökenden, meşrepten, inançtan olursa olsun şunu gayet iyi görüyor. Türkiye terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Bu milleti tanımayanlar açsınlar Çanakkale’ye İstiklal Harbimize baksınlar. Bu milleti tanımayanlar daha da geriye gidip Malazgirt’ten başlayarak bin yıldır bu toprakları nasıl vatan kıldığımızı buna baksınlar. Varsa aynı bedeli ödemeyi göze alan buyursun gelsin hodri meydan diyorum.

‘20 KİLOMETREYİ GEÇMEYİN’
Adam gibi karşımıza çıkamayanlar terör örgütleri aracılığıyla canımızı yakmanın, bizi arkadan hançerlemenin hesabını yapıyorlar. Bizi bir dönem DEAŞ’la mücadele etmiyor diye uluslararası alanda sıkıştıranların, ahlaksızca itham edenlerin tepesine bindiğimizde bir anda karşımıza geçip ‘Daha ileriye gitmeyin’, ‘20 kilometreyi geçmeyin’ demeleri boşuna değil. DEAŞ’a karşı başka bir terör örgütünü destekleyenlerin oyunları ve bahaneleri Türkiye’nin sahaya inmesiyle bozulmuştur, boşa çıkmıştır. Görüldü ki bunların derdi bölgeyi DEAŞ’tan ve diğer terör örgütlerinden temizlemek değil tam tersine bölgenin bitip tükenmeyen bir kan ve ateş denizine dönüştürülmesidir.

GÜVENLİK HALEP’TE BAŞLAR
Türkiye’nin güvenliği Gaziantep’te değil Halep’te, Hatay’da değil İdlib’de Mersin’de değil Kıbrıs’ta, Kars’ta değil Nahçivan’da, Artvin’de değil Batum’da Trakya’da değil Balkanlar’da başlar bunu böyle bilelim.” 

BAKMADAN GEÇME!