Şahan Gökbakar’dan bomba açıklama: 4 çocuk istiyorum!

Güncelleme Tarihi:

Şahan Gökbakar’dan bomba açıklama: 4 çocuk istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 15:05

Usta komedyen Şahan Gökbakar’dan bomba açıklamalar. Güne damga vuran açıklamada Şahan Gökbakar dört çocuk istediğini söyledi. 2 buçuk ay önce baba olan Gökbakar’ın eşi hamile mi? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu kucağına alan usta oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra ekranlara bomba gibi geri dönen komedyenin yaptığı aile açıklaması ile büyük oldu.

Usta oyuncunun şu sıralar keyfi yerinde. Önceki gün gazetecilerle yaptığı sohbette iki buçuk aylık olan oğlu Deniz Efe’den sonra mülayimleştiğini söyleyen Şahan Gökbakar “Herkes benim oğlum olduğu için tombik bişey bekliyordu ama ince ve uzun şeytan tüyü olan çocuk dedi.

Ardından bir gazetecinin yönelttiği “eşinin eski soyadını mı kullanıyor” sorusuna “bide öyle bir şey yok eşimin adı Selin Gökbakar” diye yanıt veren Gökbakar sözlerine “ayrıca eşime söylemedim ama 4 çocuk istiyorum” diyerek devam etti.

Şahan Gökbakar’dan bomba açıklama: 4 çocuk istiyorum

Haberin Devamı

Kısa süre sonra vizyona girecek olan yeni sinema filmi ‘Osman Pazarlama’ filmi ile sinema severlere kahkaha tufanı yaşatmaya hazırlanan ünlü komedyen dün basın mensupları ile yaptığı röportajda baba olmanın güzelliklerinden bahsetti.

Çiçeği burnunda baba, oğlu Deniz Efe’nin kendisinin olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Gökbakar, “Benim oğlum olduğu için herkes tombik olmasını bekliyordu ama uzun ve ince oldu. Şeytan tüyü olan bir çocuk. Gözleri çok güzel. Evlat sevgisi çok güzelmiş. Baba olunca mülayimleştim; yürek olarak değiştim.” dedi.

Ayrıca bu düşüncesini eşine söylemediğini ancak ileride kalabalık bir aile olmak istediğini belirtti.

BAKMADAN GEÇME!