Osman Pazarlama Fragmanı Yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Osman Pazarlama Fragmanı Yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 09:14

Şahan Gökbakar'ın başrolünü oynadığı 'Osman Pazarlama' fragmanı HD olarak yayınlandı. Recep İvedik karakteriyle gönüllerde taht kurmayı başaran sevilen oyuncu Şahan Gökbakar'ın yeni filmi ''Osman Pazarlama'' vizyon tarihi 19 Şubat 2016. Şahan Gökbakar'ın sosyal medya hesaplarından duyurduğu fragmanı HD olarak haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu dört ayda tamamladığı ve çekimlerini İstanbul'da yaptığı yeni sinema filmi 'Osman Pazarlama', 19 Şubat 2016'da vizyona girecek. 7,5 milyon gişe rakamı elde eden Recep İvedik 4 filminden sonra Osman Pazarlama'nın gişe rekoru kırıp kırmayacağı da ayrı bir merak konusu.

Şahan Gökbakar'ın imzasını taşıyan Osman Pazarlama filminin ön hazırlıkları altı hafta, çekimleri ise beş haftada tamamlandı. Kurgu süreci İstanbul'da gerçekleştirilen filmin Post prodüksiyon süreci ise Almanya'da yaptırıldı. Şahan Gökbakar ile kardeşi Togan Gökbakar'ın birlikte yazdıkları Osman Pazarlama'nın yönetmeni ise Recep İvedik serisinde olduğu gibi yine Togan Gökbakar.

OSMAN PAZARLAMA FRAGMANI

Haberin Devamı

Şahan Gökbakar'ın yine izleyenleri kahkaha krizine sokacak yapımı Osman Pazarlama fragmanı nihayet yayınlandı. Oyuncu Osman Pazarlama fragmanı yayınlandığını Twitter hesabından ''Fragman buyruuun!!! Haydi hayirli olsuuuuun!!!'' paylaşımı ile duyurdu.

Osman Pazarlama Fragmanı Yayınlandı - izle

Osman Pazarlama Oyuncu Kadrosu

Şahan Gökbakar 'ın başrolde oynadığı filmde Mehmet Selim Akgül, Feriştah Senem Yıldırım, Yurtşen Fidan ile konuk oyuncular Demet Akalın ve Okan Kurtyer alıyor.

Osman Pazarlama Filmi Konusu

Aşık olduğu kızla evlenmek için başarılı bir iş adamı olmayı hedefleyen Osman Şaşmaz'ın (Şahan Gökbakar) eğlence ve kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor.

İstanbul'un orta halli semtlerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, Uzakdoğu'dan getirttiği ürünleri satmaya çalışır. Öte yandan da icatlarını yatırımcılara pazarlayıp zengin olmaya çalışmaktadır. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etmeye çalışan Osman, türlü maceralar atılmaktadır. Osman'ın en büyük yardımcıları ise sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ile aile dostlarının kızı Songül (Feriştah Senem Yıldırım) karakterleridir.

Osman Pazarlama filmi, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik serisinden sonra oynadığı uzun metrajlı altıncı film olma özelliği taşıyor.

BAKMADAN GEÇME!