Sahada roller değişti

Güncelleme Tarihi:

Sahada roller değişti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2013 00:00

Hakemlerin karşı karşıya geldiği futbol turnuvasında maçları, teknik direktörler yönetti.

Haberin Devamı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Embiya Yıldırım Futbol Turnuvasında, hakemler ile teknik adamlar rolleri değişti. Hakemlerin kendi aralarında oluşturduğu 12 takımın mücadele ettiği turnuvanın çeyrek final maçlarını Teknik Direktörler; Mesut Bakkal, Celal Kıbrızlı, Osman Özdemir ve Serhat Güller yönetti.
Mesut Bakkal, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, organizasyona katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardan bu yana hep hakemler bizim maçımızı yönetti, şimdi ise biz onların maçını yönetiyoruz” dedi. Bir gazetecinin, “Maçta size yönelik itiraz olur mu?” sorusuna Bakkal, gülerek “Mümkün değil, hemen atarım. Şimdi onlara hakemliği öğreteceğim. Yürekli maç yönetirim” yanıtını verdi.
TFFHGD Ankara Şube Başkanı Özgüç Türkalp ise futbola ne kadar susadıklarını turnuvayla gösterdiklerini belirtip, “Teknik direktörler hakem gibi, hakemler de futbolcu gibi düşünsün, herkes empati kursun istedik. Sağlıklı iletişim kurulamadığı zaman işler kötüye gidiyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!