Sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2012 00:00

Yazar Clara Amram, Formsante sağlıklı yaşam sohbetleri kapsamında Ankara ParkOran’da okurları ile buluştu.

Haberin Devamı

MESA Mesken ve Aktürk Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşen fomsante sağlıklı yaşam sohbetlerinin son durağı Ankara ParkOran konutlarının içinde yer alan Park Club Spor Merkezi’ydi. Gökkuşağından Lezzetler adlı kitabı ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Yazar Clara Amram, konuklara doğanın içinden pratik fikirler ve tarifler verdi.

Sağlıklı vücut sağlıklı zihin

Herkesi daha sağlıklı olmaya davet eden Clara Amram, doğanın armağanı olan mucize sebze ve meyvelerin yararlarını anlattıktan sonra, birbirinden lezzetli ve sağlıklı tariflerini ikram etti. Amram, doğal ve sağlıklı bir yaşamın hayatın vazgeçilmezi olduğunu vurguladı: “Yaşınız kaç olursa olsun, en iyi şekilde hissedip en güzel şekilde görünmeye, sağlıklı, fit ve enerjik olmaya hakkınız var. Ağzımıza koyduğumuz her lokma vücudumuzun, kaslarımızın ve kemiklerimizin bir parçası oluyor. Bu tıpkı evlerimizi temiz tutmaya çalışırken gösterdiğimiz emekle benzeşiyor. Aynı çabayı vücudumuz ve ruhumuz için de sarf etmeliyiz.”
Doğanın renklerinin taşıdığı sırları anlatan, birbirinden lezzetli tariflerini paylaşan Clara Amram, ParkOran konutlarının konuklara hediyesi olan Gökkuşağından Lezzetler isimli son kitabını da imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!