Sağlıklı Yaşamın Nabzı "Başkent"te De Atacak

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı Yaşamın Nabzı Başkentte De Atacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 13:44

FİZYOTERAPİST ZAFER AKSUNGUR, "SADECE 3 SEANSTA FARKI HİSSEDECEK, 10 SEANSTA FARKI GÖRECEK VE 20 SEANSTA TAMAMEN FARKLI BİR VÜCUDA SAHİP OLACAKSINIZ" DEDİ.

"Size özel spor" anlayışıyla 2010 yılında yola çıkan, Adana’daki iki şubesinin ardından franchising ile büyümeyi sürdürüp, şube sayısını Türkiye genelinde 5’e çıkartan FizyoForm, artık ‘Başkent’ Ankaralılara da sağlıklı yaşam için katkı sunacak.
Fizyoterapist Zafer Aksungur tarafından kurulan, FizyoForm Sağlıklı Yaşam Merkezi, butik spor salonu konseptiyle, sağlıklı bir yaşam için spor yapmayı amaçlayandan, ağrılarına çözüm bulmak isteyen hastalara kadar tüm Ankaralılara, Çayyolu Yaşamkent’teki şubesinde hizmet verecek.
AĞRISI OLAN HASTALARA MANUEL TERAPİ HİZMETİ
Bünyesinde sadece fizyoterapist bulunduran FizyoForm’un kişiye özel egzersiz formatıyla yoluna hız kesmeden devam ettiğini belirten, Fzt. Zafer Aksungur, Ankara Çayyolu’ndaki Sağlıklı Yaşam Merkezinin; Fzt. Tayfun Demirci ve Fzt. Emre Uçar yönetiminde hizmet vereceğini belirtti. Aksungur, FizyoForm’un sağlık için spor yapmak ya da fit bir vücuda sahip olmak isteyenlerin yanı sıra aynı zamanda bel, boyun, sırt, diz, ayak bileği gibi bölgelerde fiziksel sıkıntısı, ağrısı olan hastalara manuel terapi hizmeti vereceğini bildirdi.
Ftz.Zafer Aksungur, “Ücretsiz kapsamlı bir değerlendirme sonrasında kişinin isteği doğrultusunda reformer pilates (aletli pilates) ile daha esnek,daha sıkı ve güçlü kaslara ulaşmak,daha düzgün bir vücuda sahip olmak artık zor değil. FizyoForm ise birebir uzman fizyoterapist eşliğinde bunları vaat ediyor” dedi.
ÜCRETSİZ SEANSLAR VE ÖZEL FİYATLARLA DAVET
Ankaralıları, FizyoForm Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak bu “harika” pilates yöntemini tanımak için ücretsiz deneme seanslarına davet eden ve açılışa özel fiyatlardan yararlanmaya çağıran Aksungur, “Program öncesinde vücudunuzun kas ve iskelet yapısı gözden geçirilip, size uygun düzenlenecek programla, fiziksel rahatsızlığınız olsa dahi spor aktivitenizi sağlıklı sürdürebilir, kesintisiz ve düzenli spor hayatına sahip olabilirsiniz” diye konuştu.
FizyoForm uzmanlığında sürdürülecek çalışmada kısa zamanda sonuçların görüleceğini kaydeden Fzt.Zafer Aksungur, Ankaralılara “Sadece 3 seansta farkı hissedecek, 10 seansta farkı görecek ve 20 seansta tamamen farklı bir vücuda sahip olacaksınız.30 seans sonunda tamamen yenilenmiş bir vücuda, özellikle de sağlıklı ve sıkı, karın ve sırt kaslarına sahip olacaksınız” diye seslendi.
ŞUBE SAYISI HIZLA ARTIYOR
"Sağlıklı yaşam” vaadi sunarak Adana merkezli olarak kurulan, ancak kısa zamanda gördüğü büyük ilgi nedeniyle franchising ile büyüyüp Adana’daki üç şubenin yanı sıra Aydın ve Ankara’da da şube açan FizyoForm, Antalya ve Fethiye’deki yeni şubelerinin hazırlıklarını ise sürdürüyor. FizyoForm, sayısını 7’e çıkartmak üzere olduğu Türkiye genelindeki şubelerinde pilates, manuel terapi, fitness, klasik-klinik masaj, sauna, vitamin bar, obezitede egzersiz tedavisi, MS, hemipleji, parkinson gibi nörolojik rahatsızlıklara yönelik grup terapileri ve özel rehabilitasyon teknikleri, solunum terapisi hizmetleri de veriyor.
FizyoForm’a gelenler, öncelikle kurum bünyesinde yer alan fizyoterapistler tarafından ayrıntılı bir kas- iskelet sistemi analizinden geçirilip, bedenlerine ve taleplerine en uygun program tespit ediliyor. “Kişiye özel” yürütülen bu spor ve tedavi programları, en yararlı sonuca ulaşmada büyük katkıda bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!