Sağlıklı Yaşam Parkı’nda sona gelindi

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı Yaşam Parkı’nda sona gelindi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2016 12:30

Sağlıklı Yaşam Parkı’nda sona gelindi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi olan Sağlıklı Yaşam Parkı’nın yapımı büyük ölçüde tamamlandı.

Esenler Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerinde bulunan 11.347 metrekarelik alana projelendirilen Sağlıklı Yaşam Parkı, açık ve kapalı alan düzenlemeleri ile kent geneline hitap eden bir spor alanı olacak. Proje, açık sahalara hizmet eden 953 metrekarelik kapalı alana sahip binası ile birlikte, sentetik buz pisti, kay-kay platformu, basket-voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yetişkin, çocuk ve engelli spor alanları ile bir bütün olarak tasarlandı.
Genel olarak spor alanları açık olarak hazırlanırken, sentetik buz pisti üzerine yarı kapalı asma germe sistem ile olumsuz hava koşullarından etkilenme en aza indirgendi. Hizmet binası zemin katı 352 metrekare alan üzerine sahalarla ilişkili olarak kafeterya mekanı, soyunma odaları ve idari ofisler olarak planlanırken, birinci kat içerisinde fitness salonu, dinlenme alanı ve soyunma odaları projelendirildi.
Projede yer alan bina içindeki dekorasyon ve peyzaj alanlarındaki düzenlemelerin devam ettiği Sağlıklı Yaşam Parkı'nın kısa bir süre sonra hizmete girmesi planlanıyor.
ÇANAKKALE / DHA
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!