Sağlıklı beslenme anlatılacak

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı beslenme anlatılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 09:56

Sağlıklı beslenme anlatılacak

Haberin Devamı

SAĞLIKLI Yaşam Sivil Toplum Kuruluşu,  5. kuruluş yıl dönümünü İzmir'de etkinlikle kutlayacak. Halka açık ve ücretsiz olacak etkinlikte beslenme- sağlık ilişkisi konusunda önemli bilgiler verilecek, yoğurt yapımı, turşu yapımı gibi uygulamalar ile sağlıklı beslenmenin geleneksel gıdaları tanıtılacak.

"Sağlıklı Besleniyoruz, Sağlıklı Yaşıyoruz" konulu toplantı, 9 Aralık Cumartesi günü İzmir Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Nurçin ve Okan Çağlar çiftinin bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı "Sağlıklı Yaşam Topluluğu" 600 bin kişiyi geçen takipçi sayısıyla Türkiye'nin en fazla takip edilen interaktif STK'sına dönüştü. Bünyesinde yer alan doktorlardan oluşan Danışma Kurulu, sayfa yetkililerinden oluşan A takımı, İçerik Üretme Grubu ve Gönüllüler Grubu gibi çok geniş bir gönüllüler kadrosuna sahip olan "Sağlıklı Yaşam Topluluğu" profesyonel bir oluşum ile sosyal medyada kendi alanında  lider oldu. Sponsor ve reklam kabul etmeyerek bağımsız bir STK olmayı kendine ilke edinen "Sağlıklı Yaşam Topluluğu" 5. yaşını kutlayacağı etkinlikte "Sağlıklı Yaşıyoruz Topluluğu"nun doktor ve  danışmanları, toplantıda, İzmirliler'e beslenme- sağlık ilişkisi konusunda önemli bilgiler verecek. Yoğurt yapımı, turşu yapımı gibi uygulamalar ile sağlıklı beslenmenin geleneksel gıdaları tanıtılacak. "Beslenme yanlış ise ilacın yararı yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok" sözünü ilke edinen topluluğun İzmir organizasyonunda, yerel tohum, fermente gıdaların insan sağlığına etkileri, zeytinyağı ve sağlık, sağlıklı gözler, mikro besinlerin sağlık açısından önemi gibi merak edilen tüm konular gönüllü katılımcı doktor ve uzmanlar tarafından izleyenlere aktarılacak.

Toplantı, 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek, halka açık ve ücretsiz olacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!