Sağlık çalışanları yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Sağlık çalışanları yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 12:55

Sağlık çalışanları yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde sağlık çalışanları 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla verilen yemekte bir araya geldi.

Finike Belediyesi tarafından 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Hasyurt Mahmut Esen Kültür Merkezi'nde düzenlediği yemeğe Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve eşi Dilek Sarıoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Kurt, Devlet Hastanesi idarecileri, doktorlar, hemşireler, sağlık memurları ve diğer sağlık çalışanları katıldı. Udi Şefik Daloğlu, Türk Sanat Müziği'nin seçkin örneklerinden oluşan eserleri seslendirerek geceye renk kattı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Hemşireler Günü vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarını özverili çalışmaları dolayısıyla kutladı. Daha yaşanabilir bir Finike için mücadele verdiklerini belirten Başkan Sarıoğlu, "Değişik iş kolları ve meslek grupları ile bir araya gelerek hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de hoşça vakit geçiriyoruz. Bugün de Hemşireler Günü dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarıyla bir araya geldik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!