Sağlık Çalışanları Terörü Lanetledi

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Çalışanları Terörü Lanetledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 16:05

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TERÖRÜ LANETLEDİ

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi çalışanları yaşanan bu terör olayları için bir araya geldi
Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Saadettin Yazı, İl Halk Müdür Yardımcısı Caner Özkaplan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayati Deniz Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Erhan Hafız hastane personelleri ve doktorlar toplantıda yer aldı.
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Saadetin Yazı, haziran ayından bu yana tırmanışa geçen saldırılarıyla genç, yaşlı, çocuk ve bebek demeden tüm vatandaşları, hedef alan eli kanlı terör örgütünün, sağlık çalışanlarına, ambulanslara ve hastanelere yönelik saldırılar devam ediyor. Yazı, “3 sağlık çalışanımız terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybetti. Aile hekimimiz Dr. Abdullah Biroğlu memleketi Diyarbakır’da, Sağlık memurumuz Eyüp Ergen ve Ambulans Şoförü Şeyhmus Dursun memleketleri Şırnak’ta uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit edildiler. Son olarak Hakkari Şemdinli’deki Devlet hastanemiz bombalı saldırı sonucunda neredeyse kullanılmaz hale getirildi” dedi.
Yazı, saldırıları planlayanları ve gerçekleştirenleri lanetlediğini ifade ederek, terörün amacına ulaşamayacağını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!