Sağlığınızı koruyarak 3500 TL tasarruf edin

Güncelleme Tarihi:

Sağlığınızı koruyarak 3500 TL tasarruf edin
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 09:53

Hepimiz çamaşırlarımızın ve kıyafetlerimizin hijyenik, tertemiz ve pırıl pırıl olmasını isteriz. Bunun için  çamaşır yıkarken deterjan, çamaşır suyu, yumuşatıcı kullanır sağlığımızı gözeterek bu ürünler için para harcarken masraftan
/images/100/0x0/55ea6613f018fbb8f87d59c4
kaçınmayız.Â

4 kişilik bir aile çamaşır yıkamak için temizlik ürünlerine yılda ortalama 1200 TL harcıyor. Eğer evinizde her gün çamaşır yıkıyorsanız 3 senede bu tutar 3500 TL’yi aşıyor.

Ayrıca kullandığınız temizlik ürünlerinin içlerinde petrol bazlı kimyasallar bulunuyor. Uzmanlar çamaşırlarımızı bu kimyasallardan arındırmak için 5-6 ton su ile durulamamız gerektiğini söylüyor. Yeteri kadar durulanamayan çamaşırları kullanarak zararlı kimyasal maddeleri cildimiz aracılığı ile vücudumuza alıyoruz. Bunun yanında hassas cilde sahip olanlar, bebekler, çocuklar, egzama, sedef gibi cilt hastalıkları olanlar, astım, KOAH, bronşit gibi üst solunum yolları hastalıkları bulunanlar bu kimyasallardan çok daha fazla etkileniyorlar.

Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu size temizlikte yepyeni bir yöntem sunuyor. Nanomatik ile hem bütçenizi hem sağlığınızı hem de çevreyi korumak elinizde. İçerisinde bulunan nano teknolojik seramik toplar sayesinde sudaki negatif iyonları açığa çıkararak kir ve istenmeyen kokuları yok ediyor. Aynı zamanda klor nötrleştirici özelliği ile çamaşırlarınızı ve çamaşır makinenizi koruyor. Suyun pH seviyesini ayarlayarak yumuşacık, tertemiz çamaşırlara sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik %99.9 bakterilerden arındırılmış bir şekilde ve hiç kimyasal madde kullanmadan.

Nanomatik Türkiye’deki tek patentli çamaşır yıkama topudur, uluslararası kuruluşlardan kalite sertifikaları mevcuttur ve 54 farklı testten geçirilerek performansı ispatlanmıştır. Lütfen taklitlerinden sakınınız.

Siz de sağlığınızı, sevdiklerinizi, bütçenizi ve çevrenizi korumak isterseniz teknolojinin bize sunduklarından faydalanın; Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu kullanın.

Detaylı bilgi ve sipariÅŸ içinÂwww.nanomatik.com.tr

Telefon:  444 15 31Â
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!