Saadet’ten yılbaşı çarkı

Güncelleme Tarihi:

Saadet’ten yılbaşı çarkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2001 01:37

Yılbaşı kutlamalarına karşı kampanya başlatan Saadet Partisi'nde ‘yılbaşı çarkı’ yaşandı. SP Genel Başkanı Recai Kutan'ın, yılbaşına karşı kampanya başlattıklarını açıklayan Genel Sekreterleri Suat Pamukçu'nun açıklamalarını doğru bulmadığını ve bundan üzüntü duyduğunu söyledi.

Dün de SP Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güneri, ortada bir yanlış anlama olduğunu açıkladı.

Güneri, basın toplantısında, yılbaşı kutlamalarına karşı kampanya başlatmadıklarını, sadece fakir insanların abartılı yılbaşı kutlamaları karşısındaki hissiyatlarına tercüman olduklarını savundu.

GÜNERİ: ECEVİT HIRÇIN

Güneri
, Türkiye'de herkesin istediği şekilde eğlenebileceğini de belirtirken, Ecevit'in böyle bir tasnife gitmesini hoş karşılamadıklarını da bildirdi. Güneri, ‘‘Ecevit, son yıllarda hırçın tavırlar içinde bazı kesimleri dışlayan tavırları yanlıştır. Olgun bir tavır içinde olması gerekir. Kendi insanlarını böyle tasnif etmesini, çağdaş bir Başbakana yakıştıramıyorum’’ dedi.

Güneri, eski yasaklı lideri Necmettin Erbakan ile Genel Başkanı Recai Kutan'ın da katıldığı İstanbul'daki açılışta bir kadın gazetecinin dövülmesi konusunda da üzüntülerini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!