Saadet Partisi'nin genel başkan adayı açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Saadet Partisinin genel başkan adayı açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 16:21

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu, 30 Ekim'deki kongrede Temel Karamollaoğlu'nun aday olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Saadet Partisi'nin tek liste ile gireceği kurultay'da mevcut genel başkan Mustafa Kamalak aday olmayacak ve yeni genel başkan 30 Ekim 2016 tarihinde yapılacak kurultay ile Temel Karamollaoğlu olarak belirlenecek.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu’nun toplantısında 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 6. Olağan Büyük Kongre’ye tek liste ile gidilmesi kararı alınmıştı.

Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün yanısıra Recai Kutan, Şevket Kazan, Ahmet Tekdal, Yasin Hatipoğlu, Temel Karamollaoğlu ve Mustafa Kamalak katılmıştı.

MUSTAFA KAMALAK AÇIKLAMA YAPTI

Kamalak,  yaptığı açıklamada, partisinin Yüksek İstişare Kurulu'nda (YİK) alınan karar doğrultusunda hafta sonu yapılacak kongrede görevi bırakacağını bildirdi.  "Bir değişiklikte fayda olur diye değerlendirildi. Ülke, millet ve parti için hayırlı olur" ifadelerini kullanan Kamalak, görevi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'na bırakacağını söyledi.

Haberin Devamı

Kongrede Karamollaoğlu'ndan başka aday çıkmayacağını belirten Kamalak, "Tüzük gereği Yüksek İstişare Kurulu'nda parti çalışmalarıma devam edeceğim. Bunun dışında hukuk büromla ilgileneceğim." dedi.

Saadet Partisinin genel başkan adayı açıklandı

BAKMADAN GEÇME!