Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetlerini geri çektiler

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetlerini geri çektiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 01:02

İSTANBUL Beşiktaş’ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi ve ailesi 8 ay sonra, 4 Ekim’de yapılacak davanın 5’inci duruşması öncesi yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetlerini geri çekti.

Haberin Devamı

29 Ocak 2016’da meydana gelen kazada polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün ölümüne, polis memuru Emre Tetik’in de yaralanmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin hakkında “Bilinçli taksir ile bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasına neden olmak’ suçundan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin hâkim karşısına çıktığı, 21 Nisan 2016 tarihindeki ilk duruşmada “Hayattaki en zor şey insanın sevdiklerinden ayrı kalmasıymış. Bunu cezaevinde öğrendim. Bir insanın sevdiklerinden ayrılmasına neden olduğum için gerçekten çok üzgünüm” demişti.

‘DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM’ DEMİŞTİ
Davanın ilk duruşmasına eşi Fatih Alagöz’ün fotoğrafı ile gelen Özlem Alagöz şunları söylemişti: “Bu davanın takipçisi olacağım. Eşim toprağın altına girdi. Çocuklarım her gün babalarını soruyorlar. Her gün ağlıyoruz.”

Katıldıkları her duruşmada şikâyetçi olduklarını ifade eden Alagöz ailesi Rüzgar Çetin’in avukatları aracılığı ile cezaevinden gönderdiği pişmanlık içeren mektupları da kabul etmemişti.

BAKMADAN GEÇME!