Rusların Güz Balosu

Güncelleme Tarihi:

Rusların Güz Balosu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 02:00

Ankara’da yaşayan Ruslar, Rus Kültür Derneği’nin düzenlediği Güz Balosu’nda buluştu. Geceden elde edilen gelir, Ankara’da tedavi gören lösemi hastası 4 yaşındaki Azeri çocuk Rüzgar Mammadov’un tedavi masrafları için kullanılacak. 

Haberin Devamı

Rusya Büyükelçiliği’nde düzenlenen baloya Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov ve eşi Marina Karlov ile Rus Kültür Derneği Başkanı Larissa Türkkan ev sahipliği yaptı. Baloya, Ankara’da yaşayan Rus vatandaşları ve davetliler katıldı. Büyükelçi Karlov, Rus Kültür Derneği’nin iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek için çalıştığını ve elçilik olarak buna destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

KONSER VE DANS

Konuşmaların ardından geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve büyük beğeni toplayan Olga Bülbül, opera eserlerini seslendirdiği mini bir konser sundu. Diamond Dance okulu öğrencileri Defne Gürsal ve Mert Dinar, dans performanslarıyla büyük beğeni kazandı. Baloda ayrıca bu yıl insanın uzaya ilk gidişinin 55. yıl dönümü nedeniyle Rus Fond vakfı tarafından Rus Kültür Derneği’ne hediye edilen dünyanın ilk kozmonotu Yuriy Gagarin heykelinin de sembolik açılışı yapıldı. Geceden elde edilen gelir, Ankara’da tedavi gören lösemi hastası dört yaşındaki Azeri çocuk Rüzgar Mammadov’un tedavi masrafları için kullanılacak. 

BAKMADAN GEÇME!