Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 126 öğrenci mezun verdi

Güncelleme Tarihi:

Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 126 öğrenci mezun verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 12:15

Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 126 öğrenci mezun verdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 126 öğrenci mezun oldu.

Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Yücel Bilgiç, Ahmet Kafalı, Nevzat Ulus, Okul Müdürü Mahmut Dursun Durak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Mahmut Dursun Durak “Artık bu gençler hedefine doğru ilerleyecek. Hayatının sonunda nerede olacağını bilmek isteyenler, nereye gittiğini bilmek zorundadır. Bu nedenle herkesin kendine doğru hedefler belirlemesi gerekiyor. Hedefe ulaşmada alınan eğitim, irade, azim ve kararlılık bunu gösterecek. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Ama her şeye rağmen öğrencilerimiz çok sevdik ve hep seveceğiz. Öğrencilerimizden bizleri ve mezun oldukları okullarını unutmamalarını istiyoruz. Bundan sonraki hayatlarında tüm mezun öğrencilerimize başarılar diliyorum. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda öğrencilerimizi başarılı bir iş adamı veya başarılı bir iş kadını, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmeyi umut ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından okul birincilerine plaket takdim edildi. Meslek Lisesi’nde okul birincisi olan Arzu Bütüner ile Anadolu Meslek Lisesi okul birincisi Esra Tuncay’a plaketlerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Kafalı ve Nevzat Ulus verdi. Okul birincileri isimlerini okul kütüğüne çaktı. Daha sonra mezun öğrenciler ondan geriye doğru sayarak keplerini havaya fırlatıp mezuniyetlerini kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!