"Romeo ve Juliet'in Tarifsiz Hikayesi"nin prömiyeri yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Romeo ve Julietin Tarifsiz Hikayesinin prömiyeri yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 13:40

"Romeo ve Juliet'in Tarifsiz Hikayesi"nin prömiyeri yapıldı

Haberin Devamı

Orhan SENCER / İSTANBUL, (DHA) - WILLIAM Shakespeare'in "Romeo ve Juliet" eserinden uyarlanan "Romeo ve Juliet'in Tarifsiz Hikayesi" adlı tiyatro oyununun prömiyeri yapıldı.

Bora Pak'ın yazdığı, Hakan Atalay'ın yönettiği "Romeo ve Juliet'in Tarifsiz Hikayesi" adlı tiyatro oyununun prömiyeri Karaköy'deki İkincikat'ta yapıldı. William Shakespeare'in "Romeo ve Juliet" eserindeki unutulmaz balkon sahnesinden hareketle yazılan oyun, Romeo ve Juliet'in aşkına farklı bir bakış açısıyla seyirci karşısına çıkıyor. Ayfer Tokatlı ve Bora Pak'ın aynı sahneyi paylaştığı oyunda, dünyanın en meşhur aşıkları Romeo ve Juliet, kendi aşk hikayelerini en iyi kendilerinin anlatabileceği inancıyla öldükten sonra yeryüzüne çıkarken, balkon sahnesinde yaşananlar en ince ayrıntısına kadar tüm gerçekliğiyle anlatılıyor.

HER OYUN, OYUNU YAPANLAR İÇİN ÖZELDİR

Oyuncu Ayfer Tokatlı, güzel bir işin çıktığına inandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Her oyun, o oyunu yapanlar için özeldir, heyecan doludur, cezbedicidir, acıdır, tatlıdır; keza bizim için de öyle, farklı bir durum yok. Kimi zamansa süreç öyle gelişir ki, yaptığınız işten memnuniyetsiz de olabilirsiniz, ancak bizim için böyle bir durum yok, şanslıyız. Güzel bir işin çıktığına inanıyoruz. Bizi izlemeye gelen insanlarla beraber keyifli bir '70 dakika' paylaşmanın sabırsızlığını yaşıyoruz. Çünkü seyirci ve oyuncunun, 'tiyatro'yu o gün orada beraber yaptığına inanıyoruz."

"Romeo ve Juliet'in Tarifsiz Hikayesi", 8 Şubat Çarşamba günü Kadıköy'deki Küçük Salon'da, 18 Şubat Cumartesi günü Karaköy'deki İkincikat'ta sahnelenecek.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!