Rol modellere İZİKAD'dan ödül

Güncelleme Tarihi:

Rol modellere İZİKADdan ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 10:03

Rol modellere İZİKAD'dan ödül

Haberin Devamı

İZMİR İş Kadınları Derneği'nin (İZİKAD) bu yıl birincisini düzenlediği 'İZİKAD Girişimcilik Ödülleri' törenle sahiplerini buldu.

İzmir'de kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmeye yönelik adımlar atan kişi ve kurumların ödüllendirildiği geceye KOSGEP Güney Müdürü Mustafa Çanakçı, KOSGEP Kuzey Müdürü Levent Arslan ile iş dünyasının temsilcileri katıldı. Bir otelde düzenlenen gecenin açılışında konuşan İZİKAD Başkanı Huriye Serter, 10 yıldır kadınların iş yaşamında var olması için çalıştıklarını söyledi. Kadınların iş hayatında yer aldığı toplumların her alanda dünyada ön planda olduğuna dikkat çeken Serter, Türkiye'de bu konuda 10 yıldır yoğun bir mücadele verdiklerini, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlattı. Bu ödüller ile girişimcilik öyküleri sayesinde kadınlara rol model olacak kadınları ortaya çıkararak farkındalığı daha da artırarak topluma da örnek olmak istediklerini dile getirdi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda 2017 Yılının 'En İyi Üst Düzey Kadın Yöneticisi Ödülü'ne Vodofone Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin layık görüldü. Ödülünü alan Şahin, kısa sunumuyla kurum olarak kadınlarla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı ve kendini ödüle layık gören İZİKAD'a teşekkür etti.

İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerife İnci Eren ise Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu. İş hayatında 40. yılını doldurduğunu söyleyen Eren, bu başarıda ailesinin ve ekibinin çok büyük payı olduğunu belirterek, "Gelecek kadındadır, hiçbir zaman umudumuzu kaybetmemeliyiz" dedi.

Gecenin gerçekleşmesine katkı koyanlar ile kurum dergisinin çıkarılmasında emek harcayanlara teşekkür plaketleri verildi. Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş'a üyelik plaketi verilirken, derneğe üye olan Sezen Beyli, Canan Öztürk, Gizem Acar'a üyelik rozetleri takıldı. Organizasyon Komitesi Üyeleri'ne de rozet takılarak teşekkür edildi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

--- KUTU ---

İZİKAD GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİNİ ALANLAR

2017 yılının En İyi Kadın Yöneticisi Meltem Bakiler Şahin

2017 Yılının En İyi Kadın Girişimcisi Canan Urhan

2017 Yılının Kadına Yönelik Proje Üreten Kurumu Ödülü, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi

Jüri Özel Ödülü Şerife İnci Eren

2017 Yılının Kadına Değer Veren Şirketi Viking Kağıt

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!