Rober Hatemo Adana’ya Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Rober Hatemo Adana’ya Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2015 10:53

ROBER HATEMO VE BURCU KARADAĞ, ÇUKUROVA’DA DÜZENLEDİKLERİ BAŞARILI KONSER VE ORGANİZASYONLARLA TANINAN BİLGE CANBAZ VE SERAP TATLI’NIN YÖNETİMİNDEKİ AJANS BİLGE ARACILIĞI İLE ADANA’YA GELİYOR.

Türk pop müziğin başarılı ismi Rober Hatemo, Adana’da konser verecek.
Türkiye’nin en iyi sahne isimlerinden Rober Hatemo, Burcu Karadağ ile birlikte 16 Mayıs Cumartesi günü saat 22:00’da Adana’da Anemon Hotel’de sahne alacak. Rober Hatemo ve Burcu Karadağ, Çukurova’da düzenledikleri başarılı konser ve organizasyonlarla tanınan Bilge Canbaz ve Serap Tatlı’nın yönetimindeki Ajans Bilge aracılığı ile Adana’ya geliyor. Uzun bir aradan sonra Adana’ya gelecek olan Hatemo’nun sevilen aşk şarkılarını seslendirmesi bekleniyor.
ADANA’YI ÖZLEMİŞ
Bilge Canbaz ve Serap Tatlı ikilisi, Rober Hatemo ve Burcu Karadağ’ın muhteşem bir performans sergileyeceğini söyledi. Uzun süredir Adana’da konser vermeyen Rober Hatemo’nun sevenleri ile buluşmak için sabırsızlandığını belirten Canbaz ve Tatlı, herkesi konsere beklediklerini belirtti. 6 albümü bulunan Rober Hatemo, özellikle orijinali bir Yunan bestesi olan ‘Senden çok var’ ile bir Arap şarkısından uyarlanan ‘Beyaz ve sen’ adlı parçalarıyla ön plana çıkmayı başardı. ‘Pabucumun Dünyası’ isimli son albümünü 2014 yılında sevenleriyle buluşturan Hatemo’nun büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.
BİLETLER NEREDE ?
Havuz başında gerçekleştirilecek muhteşem sahne performansının biletlerini Anemon Hotel Adana’dan veya 0530 224 32 32 numaralı çağrı merkezinden edinmek mümkün.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!