Rize’yi Bütünleştiren İftar…

Güncelleme Tarihi:

Rize’yi Bütünleştiren İftar…
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:58

Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından verilen toplu iftar yemeğinde, kentin her kesiminden yüzlerce kişi bir araya geldi.

Eski Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından verilen toplu iftar yemeğinde Rize’nin her kesiminden yüzlerce kişi bir araya geldi.
Rize’de iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı göreve yürüten, renkli kişiliği ile tanınan ve sevilen eski Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, verdiği toplu iftar yemeğinde sevenleri ile bir araya geldi. Gülbahar Camisi bahçesinde verilen iftar yemeğine; bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkanları, çeşitli siyasi partilere mensup üst düzel yöneticiler, meslek gruplarının temsilcileri, iş adamları gibi her kesimden 2 bine yakın kişi bir araya geldi. Kuran’i kerim dinletisi ile başlayan iftar programı din görevlilerinin okuduğu dualar ile sona erdi. İftar programının ardından Gülbahar Camisi’nde akşam namazı kılındı. Rize’nin sevilen simalarından olan Bakırcı’nın iftar yemeği geniş katılım ile dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!