Rıdvan Dilmen Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen Başkan Yılmazı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:22

Rıdvan Dilmen Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - FUTBOL yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir panele katılmak için geldiği Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret etti.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, beraberindekilerle Ordu'nun Gölköy ilçesinde bir panele katıldıktan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle Dilmen'e teşekkür eden Enver Yılmaz, "Rıdvan Hocamız bizim aynı zamanda futboldan mesai arkadaşımız. Meclis futbol takımında oynarken birkaç müsabakamız olmuştu. Kendisi özellikle yorumculuğuyla çok daha yakından takip edilen bir isim oldu. Şu anki bağlı olduğunuz kurumun yayınlarını düzenli takip ediyorum. Bize yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rıdvan Dilmen ise “Ordu’ya gelip de sizi görmemek olmaz. Biz de Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisini eskiden tanıdığım için spor sevgisini biliyorum. Başkanımız nurlu bir adam. Eskiden beri muhabbetimiz var” şeklinde konuştu.



Ziyarette yer alan aynı zamanda Ordulu olan TFF Tahkim Kurulu Başkanı Av. Engin Tuzcuoğlu ise Rıdvan Dilmen’i Ordu’ya davet ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Gelirken misafirlerimizi de gönül rahatlığıyla davet ediyoruz. Çünkü Ordu hakikaten son dönemde çok değişti. Burada yaşayan insanların tavrı, yaşam tarzı değişti. Birliktelik, samimiyet hakikaten artmaya başladı. Bu bizi dışarıda çok gururlandırıyor. Gölköy’e, Ulugöl’e kadar çıkıyoruz, yaylaya çıkıyoruz. İnşallah bundan sonraki dönemler itibarıyla bizler hep beraber Ordu için daha fazlasını yapabiliriz. Sizlerin yükselttiği çıtaya inşallah bizler de yaklaşabiliriz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!