Rezidans çetesine uyuşturucu baskını

Güncelleme Tarihi:

Rezidans çetesine uyuşturucu baskını
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 10:28

İstanbul Bağcılar’da uyuşturucu çetesini takibe alan Jandarma ekipleri, şüphelilerin yurtdışından getirdikleri uyuşturucu maddeleri İstanbul’da sattıkları ve bir kısmını da İzmir’e gönderecekleri bilgisini aldı. Uyuşturucuyu Esenyurt’ta rezidansta saklayan çete üyesi üç kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Bağcılar’da yaşayan Ö.O., S.O.ve E.U. isimli şahısların yurtdışından temin ettikleri uyuşturucu maddeleri İstanbul’da pazarladıkları ve İzmir’e nakledecekleri istihbaratını alan Jandarma ekipleri, şüpheli şahısları takibe aldı. Fiziki takip sonucunda şüphelilerin yurtdışından getirdikleri uyuşturucuyu Esenyurt’ta lüks bir rezidansta gizledikleri tespit edildi. Daireye baskın düzenleyen Jandarma ekipleri, narkotik köpeğinin de yardımıyla tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına saklanmış 360 gram kokain, şüphelilerden S.O.’nun aracının bagaj kısmında ise satışa hazır halde 512 gram esrar ele geçirdi. Şüphelilerin üzerinde tabanca ve çok sayıda mermi de yakalandı.

UYUŞTURUCUYU İZMİR’E GÖNDERECEKLERDİ

Şüphelileri sorguya alan Jandarma ekipleri, Bağcılar’da bir depoda gizlenmiş olan uyuşturucu maddenin İzmir’e nakledileceği bilgisini aldı. Tüm kaçış güzergâhlarını kontrol altına alan Jandarma ekipleri düzenlediği operasyonda, sevkiyat için yola çıkan kamyonetin kasasına gizlenmiş 52 kilogram esrar ele geçirdi. Şüpheli Ö.O., S.O.ve E.U., çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Şile’de hayvancılıkla uğraşan Ü.K. isimli bir şüpheliyi takibe alana Jandarma, yaptığı operasyonda dört kilogram kubar esrar ele geçirdi. Şüphelinin uyuşturucuyu Kervansaray Köyündeki çiftliğinde hayvanların barınması için yapılan çadırda gizlediği belirlendi. Şüpheli Ü.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!