Ressam Betül Kalkan'ın öğrencilerle resim sergisi

Güncelleme Tarihi:

Ressam Betül Kalkanın öğrencilerle resim sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 11:28

Ressam Betül Kalkan'ın öğrencilerle resim sergisi

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Yenimahalle İlçesi B-K Resim Atölyesi'nde resim hocaları Betül Kalkan'dan resim sanatı üzerine eğitim alan kursiyerler, sergi açmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Ankara Ticaret Odası (ATO)  sergi salonundaki serginin açılışını Türk Sanayisi ve İş adamları Derneği Başkanı Veli Sarıtoprak, İş adamları Necdet Fırat ve Mustafa Zengin birlikte gerçekleştirdiler. ATO Başkanı Gürsel Baran'ın da gezdiği sergide 200 yağlı ve sulu boya ile karakalem eserler sergilendi.
Resim eğitmeni Betül Kalkan eşliğinde sanatsal çalışmalarını sürdüren Nergis Çakan, Hüsamettin Postoğlu, Gülseren Bayriş, Emine Aksu ve Betül Kal, üçüncü kez bir araya gelerek Ankara Ticaret Odası Sergi Salonu'nda resim sergisi açtıklarını belirttiler. Davetlilerin de yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışında ATO Başkanı Gürsel Baran, sanatçıların ortaya koyduğu eserleri tek tek inceledi, "El emeği ve göz nuru ile böyle güzel eserleri ortaya çıkaran sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
Ressam Betül Baran ise açıklamasında, ""Son yıllarda resim sanatına büyük ilgi var. Bu yıl atölyemde 80'e yakın kursiyerimle sanatsal çalışmalar gerçekleştirdik" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!