Rektör öğrencileri otobüste dinledi

Güncelleme Tarihi:

Rektör öğrencileri otobüste dinledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 11:51

Rektör öğrencileri otobüste dinledi

Haberin Devamı



Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MEHMET Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz, belediye otobüsüne binerek üniversite öğrencileriyle kampüse geldi, yol boyunca öğrencilerin yaşadığı sorunları dinledi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Öğretmenevi Durağı'nda öğrencilerle halk otobüsüne binerek kampüse gitti. Öğrencilerin ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları görmek için onlarla yolculuk eden Prof.Dr. Korkmaz, otobüsün dolu olması nedeniyle ayakta seyahat etti. Öğrenciler, Rektör Korkmaz'a, kar yağışı nedeniyle üniversitenin neden tatil edilmediği sordu.

'SIKINTI OLURSA TATİL EDERİZ'

Geçen yıl yine sınav döneminde kar nedeniyle bir günlük tatil ilan edildiğini hatırlatan Prof. Dr. Korkmaz, "Şu an için tatili gerektiren bir olumsuzlukla karşılaşmadık, sizler sınavlarınıza, derslerinize iyi çalışın. Zaten olumsuz bir durum olacak olursa geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tatil ederiz. Saat 04.00'a kadar sürekli kampüs alanında ve yolda denetim yaptık" dedi.

ÖĞRENCİLERLE KORTOPU OYNADI

Rektör Korkmaz, İstiklal Yerleşkesine geldikten sonra otobüsten indiği öğrencilerle birlikte Eğitim Fakültesi kantininde çay içti. Burada da öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Adem Korkmaz, öğrencilerin sıklıkla yaşadığı ulaşım problemlerini çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini, ulaşım sorunun takipçisi olduklarını vurguladı.

Öğrencilerle kampüs alanında kartopu da oynayan Rektör Korkmaz, Öğrenci Transfer Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. Burada öğrencilerin, otobüslerin çok geç geldiğini söylemesi üzerine şoförlere bu durumu sorarak, ulaşımın aksamaması için gereken özenin gösterilmesini istedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!