Rektör, öğrencileri dinledi

Güncelleme Tarihi:

Rektör, öğrencileri dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 15:02

Rektör, öğrencileri dinledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nın düzenlediği ve öğrenci topluluklarının birbirleriyle tanışma, ortak proje işbirliklerinin konuşulduğu 1. Öğrenci Toplulukları Çalıştayı'nda öğrencilerin sorunlarını dinledi, hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Pamukkale Üniversitesi Morfoloji Yemekhanesi'nde yapılan kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan İsmail Alpay, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hüseyin Şahin, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bilal Bozoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı  Enes Zeytun ile Öğrenci Konseyi yönetimi ve öğrenci topluluklarının temsilcileri katıldı. Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, üniversiteyi daha iyi bir geleceğe götürmek ve daha iyi hizmetler için yapılan toplantının önemine değinip, öğrenciler olarak yönetim ile öğrenciler arasındaki ileşitim kanallarını açmak için bu toplantıların devam etmesini istediklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, bu tür faaliyetlerin daha fazla yapılarak, öğrencilerin kendi arasında daha çok bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi. Mevcut durumdan daha iyi bir noktaya gelinebilmesi için iletişimin önemini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Bağ, göreve geldikleri günden bugüne en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, "Amacımız sizlere iyi bir gelecek sağlamak, güçlü bir Türkiye için iyi yetişmiş bir gençliğe ihtiyacımız var. Sizler bizim geleceğimizsiniz, bugün bizlerin üstlendiği görevleri yarın siz gençler devralacaksınız" dedi.

Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan yenilikler ve düzenlemeler hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Merkez Kütüphanesi'nin genişletme çalışmalarının yapıldığını, kütüphane için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını  müjdeledi. Kütüphanenin 7 gün, 24 saat kullanıma açıldığını, ulaşım için ücretsiz servis  ve ücretsiz çorba ikramlarının verilmeye başlandığını hatırlatan Bağ, öğrencilerin bu hizmetlerden aktif bir şekilde faydalanmasının sevindirici olduğunu söyledi. Toplantıda Bağ, öğrencilerin sorularını yanıtladı, öğrenci odaklı bir üniversite olmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!