Rektör Bircan Hyundai İ10’u Test Etti

Güncelleme Tarihi:

Rektör Bircan Hyundai İ10’u Test Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 07:46

ADÜ REKTÖRÜ BİRCAN, ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİ AMAÇLI KULLANILMASI İÇİN HİBE EDİLEN ARACI TEST ETTİ

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Hyundai’nin Adnan menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksekokulu’na (MYO), uygulama derslerinde kullanılması amacıyla hediye ettiği 2015 model Hyundai İ10 marka araç Aydın Meslek Yüksekokulu’na teslim edildi.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı ile birlikte Hyundai’nin hediyesi olan test etti.
Öğrenciler için her türlü eğitim işbirliğini gerçekleştirdiklerini ve eğitimlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Üniversitemizin öğrencileri, öğrenciden çok bizim evlatlarımızdır. Onları mesleki anlamda hayata ve geleceğe hazırlamak, bizim öncelikli görevimiz. Bu noktada Hyundai’nin gerçekleştirdiği araç hibesi onların teorik öğrenimin yanında görerek ve yaşayarak pratikte öğrenmesi anlamında büyük bir artı. Biliyorum ki onlar da bunun kıymetini bilecek ve eğitimleri için bu desteği en iyi şekilde kullanacaklardır.” dedi.
Bu bağış ile başlayan işbirliğinin önümüzdeki dönemde meyvelerini vereceğini ifade eden Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı, “Bu noktada işbirliğimizi ve ilişkilerimizi Hyundai ile sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları için gerçekleşen bu hibe öğrencilerimizin de ufkunu açacaktır.” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!