Red Dolphins'in genç yetenekleri Anadolu Efes'e transfer oldu

Güncelleme Tarihi:

Red Dolphinsin genç yetenekleri Anadolu Efese transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 11:49

Red Dolphins'in genç yetenekleri Anadolu Efes'e transfer oldu

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

ADANA Gündoğdu Koleji bünyesinde kuulan Red Dolphins Spor Kulübü'nün genç yetenekleri Atakan Karayaylalı ve Tan Yıldızoğlu, Anadolu Efes Kulübü'ne transfer oldular.
İki yıldır AGK'da eğitim gören ve basketbol oynayan 2004 doğumlu Karayaylalı ile Yıldızoğlu için antrenörleri Fırat Bozkurt, "Gelecek vadeden sporcularımızı Banvit, Tofaş, Darüşşafaka ve Anadolu Efes kulüpleri istiyordu. Ancak aileleri, sporcular ve bizler basketbolda her zaman bir adım önde olan Anadolu Efes'i tercih ettik. İki oyuncumuza da başarılar diliyorum. Türk basketboluna hizmetimiz devam ediyor. Tan Yıldızoğlu, aynı zamanda milli antrenörlerimizden Botaşspor'un koçu Ceyhun Yıldızoğlu'nun oğludur" dedi.

'GURURLUYUZ'
Gündoğdu Red Dolphins kulüp başkanı Ayhan Arısoy ise, şunları söyledi: "3 yıl gibi kısa sürede kuruluşumuzun ardından Anadolu Efes gibi kulübe iki basketbolcu vermenin gururunu yaşıyoruz. Burada önemli olan oyuncularımızın basketbol adına önünü açmak olması dolayısıyla onları Anadolu Efes'e gönderdik. Gündoğdu olarak gururluyuz."

DHA (AÖ) (25.8.2016, FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!