RE/MAX Lot'un başarısında kadınların rolü büyük 

Güncelleme Tarihi:

RE/MAX Lotun başarısında kadınların rolü büyük
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 09:21

RE/MAX Lot'un başarısında kadınların rolü büyük 

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - GAYRİMENKUL danışmanları, konut satın almak ve satmak isteyenlere yol gösteren  RE/MAX Lot'un başarılı olmasında kadın çalışanların rolünün büyük olduğu bildirildi. Lot Sancak ofisinin Broker'ı Merih Pirim, "2016 ciromuzu, kadın danışmanlarımızın büyük katkılarıyla 2017 yılında yüzde 154 arttırdık" dedi.

Ankara’da, ulusal çapta ve Avrupa’da pek çok başarıya imza atmış, Çankaya ilçesinde 3 ofisiyle faaliyet gösteren  RE/MAX Lot  ekibinde gayrimenkul danışmanlarının 41'inin kadın çalışan olduğu bildirildi. Lot ofislerinde 2017 yılı genelinde elde edilen en yüksek ciro kadın çalışan imzasını taşıyor. Bankacılık sektöründen gayrimenkul danışmanlığına geçiş yapan Sibel Erdal, bu başarısının kadın sabrı ve titizliğiyle ilgili olduğuna inandığını söyledi.

Lot Alacaatlı ofisinin Broker’ı Gülçin Yaman, bu sektörde faaliyet gösteren kadın profesyonellerin başarısının asla bir tesadüf olmadığını kaydetti. Gülçin Yaman kadın danışmanların gayrimenkul sektöründe parlayışlarının esas nedeninin, müşterilerinin ve ekip arkadaşlarının ihtiyaçlarını anlama konusunda gösterdikleri duyarlılık olduğunu vurguladı.

Lot Sancak ofisinin Broker’ı Merih Pirim, ekibinde faaliyet gösteren 13 kadın danışman bulunduğuna dikkati çekerek, "2016 ciromuzu, kadın danışmanlarımızın büyük katkılarıyla 2017 yılında yüzde 154 arttırdık. Kadın gayrimenkul danışmanlarımız, stres faktörünü erkeklere göre daha iyi yönetiyorlar ve  sorumluluk sahibi yapılarıyla daha yaratıcı ve takipçi oluyorlar" diye konuştu.

20 yıldır gayrimenkul sektöründe olan Lot ofislerinin ortağı Can Alisbah, ekiplerini kurarken ve bu ekiplerin yöneticilerini seçerken, pek çok özellikleri sebebiyle kadınlar lehine pozitif ayrımcılık uyguladıklarını ve bu mesleğin her profilden kadın girişimci için inanılmaz imkanlar sunduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!