İşte Razer'in yeni telefonundan ilk görüntü

Güncelleme Tarihi:

İşte Razerin yeni telefonundan ilk görüntü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 13:35

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Razer Phone’un geçtiğimiz günlerde teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Razer Phone’un şimdiyse görselleri sızdırıldı.

Haberin Devamı

Geçtigimiz günlerde GFXBench kriter testi ile donanım bilgilerini öğrendiğimiz cihazın, Techbyte tarafından ortaya çıkan görselle telefonun tasarımı ortaya çıktı. Köşeli bir tasarıma sahip olan cihazın arkasında büyük bir Razer logosu bulunuyor. Görüntüde en çok göze çarpan kısım ise arka tarafında bulunan çift  kamera lensinin bulunması oldu.

İşte Razerin yeni telefonundan ilk görüntü

Razer’ın yeni akıllı telefonu Razer Phone, oyuncu odaklı olacak. Telefonda Android için en üst seviye işlemci olan Qualcomm Snapdragon 835, 5.7 inç QHD çözünürlüklü 16:9 boyutunda bir ekrana sahip. 8 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Razer Phone için Android 7.1.1 Nougat sürümü ve Razer Edition arayüzünü kullanılacak cihaz, bu ölçütteki oyunların hepsini çok rahat şekilde çalıştıracak şekilde tasarlanmış. Cihazın Ön kısmında ise 8 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Razer'ın yeni akıllı telefonu Razer Phone 1 Kasımda tanıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!