Pursaklar'da doğal nefes semineri

Güncelleme Tarihi:

Pursaklarda doğal nefes semineri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 10:30

Pursaklar'da doğal nefes semineri

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- PURSAKLAR Belediyesi Hüma Sultan ve Ayyıldız Hanım Evi üyelerinin katıldığı seminerde 'doğal nefes' sunumu yapılarak sağlık eğitimi verildi.

Hüma Sultan Hanım Evinde düzenlenen 'Doğal Nefes Semineri'ne 100'ün üzerinde kadın katılarak sağlıklı yaşam konusunda eğitim aldı. Nefes Koçu Elif Bozkurt'un sunumuyla gerçekleşen seminerde limitleyici nefes alışkanlıklarının insanları nasıl etkilediği, nefes limitlemesi ve nefes çarpıntısının oluşturduğu fiziksel, ruhsal ve zihinsel rahatsızlıklar konusu ele alındı. Problemlerden arınmak, sağlıklı, başarılı, huzurlu bir yaşam için doğru nefes almanın, vücudu yormamamın önemli olduğunu belirten Elif Bozkurt "Doğru nefes, doğru hareket beraberinde sağlıklı ve mutlu yaşamı getirir. Nefesizini ve düşünce sisteminizi değiştirin yaşamınız değişsinö dedi. Seminere katılan kadınların sorularını da cevaplayan Bozkurt, doğru nefes alma yöntemlerini uygulamalı olarak da gösterdi.

Pursaklar Belediyesi hanım evlerinde eğitim, kültür, sanat, spor, sağlık ve meslek edindirme kurslarıyla binlerce kadına hizmet etmeyi sürdürüyor.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!