Pursaklar Belediyespor'da yükseliş dönemi

Güncelleme Tarihi:

Pursaklar Belediyesporda yükseliş dönemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 14:23

Pursaklar Belediyespor'da yükseliş dönemi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele veren Pursaklar Belediyespor, ligin ikinci yarısında iç ve dış sahada oynadığı 10 maçın 9'unda puan toplayıp, adını dördüncü sıraya yazdırdı.
Geride kalan 10 haftada 39 puanla 4. sıraya yerleşen Pursaklar ekibi, yükselişini sürdürüyor. 20 Mart'ta DSİ ile Ankara derbisine çıkan Pursaklar, 2-1'lik skorla derbinin gülen tarafı oldu. Ankara derbisini kazanan Pursaklar, moral üstünlüğü ile Eskişehir Demirspor deplasmanına çıktı. 27 Mart'ta oynanan müsabakadan 3 puanla dönen Pursaklar Belediyespor takımı ilçeyi başarılı bir şekilde temsil etti. Ligini bitimine üç hafta kala 4'üncü sıraya yükselen temsilcimiz, sezon başından itibaren gösterdiği performansla futbolseverlerin beğenisini kazandı.
Akdeniz ve İç Anadolu bölgesinde Pursaklar'ın tanıtımını da sağlayan Belediyespor takımı, misafirperverliğiyle de takdir ediliyor. İkinci devrede gerçekleşen 10 karşılaşmanın 9'undan puan alan yeşil sahanın yıldızları, ligdeki yükselişini sürdürüyor.
Pursaklar Belediyespor maçlarına giderek futbolcuları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise “Pursaklar'ımızı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın her zaman yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum" diyerek destek veriyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!