PTT'den Isparta'ya özel kart

Güncelleme Tarihi:

PTTden Ispartaya özel kart
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 13:30

PTT'den Isparta'ya özel kart

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, birçok ilde kendi tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan tebrik kartlarının olduğunu belirterek, Isparta'ya özgü de çalışma yapılacağını söyledi.

Isparta PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, kente özgü tebrik kartlarının hazırlanmasıyla ilgili bilgi verdi. Hüseyin Öztürk, "Mardin'de bizzat bu kartlardan yaptırdım. Geldiğimde arkadaşlara ilk talimatım Isparta'daki güzelliklerden oluşan kartların hazırlanması oldu. Mardin'de yaptırdığımızda gelen turistler alıp oradan gönderirlerdi. Isparta için de bu kartları hazırlatacağız" dedi.

2.5 ay içerisinde önemli ölçüde işlem ve adet sayılarına hareket getirdiklerini aktaran Hüseyin Öztürk, "Gönen merkezimizi boya yaptırdık, tabelalarını asıyoruz. Yöresel ürünlerin gönderiminde indirim sağlıyoruz. Elma, ceviz, kiraz mevsiminde kiraz, kuru üzüm, badem ürünlerinin gönderiminde yüzde 25 oranında indirim uyguluyoruz. Yılbaşına kadar da hediye gönderilerinde yüzde 25 indirim söz konusu. Gül hasat zamanında da gül ürünlerine indirim yapacağız. Sıvı ürün sevklerinde sıkıntılar oluyor. Patladığı taktirde diğer ürünlere zarar vermemesi lazım. Onlara da uygun ambalaj olması halinde bir katkımız olacak" diye konuştu.

Hüseyin Öztürk, Güneykent'te üretim yapan kadınların ürünlerini PTT AVM aracılığıyla pazarlanmasını sağlayacaklarını kaydetti. Kuruma kiralama usulüyle 3 araç aldıklarını anlatan Öztürk, "Birini merkeze, birini Eğirdir, birini de Gelendost merkeze verdik. Yalvaç merkezimizin kargo aracı yoktu onu da kiralama yoluyla aldık. 10 motosiklet aldık. Mobilize dağıtım yapılacak. Hem zamandan kazanacağız hem de hızlıca dağıtım yapılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!