PTT Çalışanı Çiftin Çifte Mutluğu

Güncelleme Tarihi:

PTT Çalışanı Çiftin Çifte Mutluğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 10:27

TEKNOLOJİNİN GELİŞMESİYLE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR İLETİŞİM ARACI OLAN MEKTUPLARIN ÜZERİNE YAPIŞTIRILAN PULLAR, OPTİMUM ZİYARETÇİLERİNE NOSTALJİK ANLAR YAŞATIRKEN, PTT ÇALIŞANI BİR ÇİFT ÖNCE SERGİYİ GEZDİ SONRA DA DÜNYA EVİNE GİRDİ.

Adana Optimum’un ev sahipliğini yaptığı pul sergisine PTT Adana Bölge Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ile birlikte gelinlik ve damatlığıyla gelen Burcu ve Fırat Özerpolat çifti, çifte mutluluk yaşadı.
Teknolojinin gelişmesiyle unutulmaya yüz tutmuş bir iletişim aracı olan mektupların üzerine yapıştırılan pullar, Optimum ziyaretçilerine nostaljik anlar yaşatırken, PTT çalışanı bir çift önce sergiyi gezdi sonra da dünya evine girdi.
Başmüdür Gümüşoğlu ile sergiyi gezip, üzerinde posta pulu yapıştırılmış mektuplarını mektup kutusuna atan çift, hayatlarının en mutlu günlerini yaşadıklarını belirterek, "Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz PTT’nin bu anlamlı sergisini görmeden dünya evine girmek istemedik" diyerek duygularını paylaştılar.
Damat Fırat Özerpolat, 4 yıldır PTT’de çalıştığını belirterek, "Ben okul yıllarımda ailemle telefonla görüşebiliyordum ama mektup göndermeyi de ihmal etmezdim. Bugün ailemden ayrı kentlerde olsam yine mektup yazmayı tercih ederim" dedi.
Gelin Burcu Özerpolat ise 5 yıldır PTT’de çalıştığını belirterek, "Bu sergiyi gezerken çalıştığım kurumum adına gurur duydum. Bugün bu sayede çifte mutluluk yaşıyorum" diyerek duygularını paylaştı.
Başmüdür Gümüşoğlu ise posta pullarını unutturmak istemediklerini belirterek, Optimum işbirliğinde gerçekleştirdikleri serginin büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti ve sevinci dile getirdi. Gümüşoğlu, sergilerine ev sahipliği yapan Optimum yetkililerine teşekkür ederek, "Bizden sonraki nesiller de aradan daha çok uzun yıllar geçse de bu nostaljik iletişim aracını unutturmamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerdir" diye konuştu.
Sergide, gelmiş geçmiş ünlü Türk büyüklerinin, düşünürlerin, bilim adamı ya da sanatçıların anısına basılan pulların yanı sıra önemli gün ve olayların anısına basılan pullar da yer aldı. Şimdiye kadar düzenlenen olimpiyatların yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük spor kulüplerinin 100’üncü yıllarını anmak için basılan pulların da bulunduğu sergi, beğeniyle izlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!