PTT Bilecik Şubesi’nden Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Sürpriz Hediye

Güncelleme Tarihi:

PTT Bilecik Şubesi’nden Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya Sürpriz Hediye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 17:01

SAĞDAKİ PTT İL MÜDÜRÜ SOLDAKİ BELEDİYE BAŞKANI

Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, PTT Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret ederek, sürpriz bir hediye taktim etti.
PTT İşletme Bölüm Sorumlusu Abdülaziz Çivik ve PTT İnsan Kaynakları Sorumlusu Sedat Çakmak’ın da bulunduğu ziyarette PTT Bilecik Başmüdürü Taşpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, teşkilatın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan 50 adet kişisel pul ile Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın fotoğrafının bulunduğu bir tablo ve kente ait kartpostalların bulunduğu albüm hediye etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Taşpınar ve beraberindekilere teşekkür etti. PTT’nin yüzyılları aşmış köklü bir kurum olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, kurumun toplum hayatındaki önemine değindi.
Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ise kurumun kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve bu etkinlikler kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret ettiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, PTT Teşkilatı hakkında bilgiler aktaran Taşpınar, kurum olarak ilimizdeki faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.
Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Taşpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, teşkilatın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan 50 adet kişisel pul ile Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın fotoğrafının bulunduğu bir tablo ve kente ait kartpostalların bulunduğu albüm hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!