Proje destekçilerine plaketli teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Proje destekçilerine plaketli teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 19:14

Proje destekçilerine plaketli teşekkür

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Hasan Karahan, İçişleri Bakanlığı'nın hayata geçirdiği 'Biz Anadolu'yuz Projesi' kapsamında Tunceli'den Denizli'ye gelen 194 öğrencinin misafir edilmesine destek veren kurum ve kişilerle yemekte bir araya geldi, teşekkür plaketi verdi.

Doğa Otel'de düzenlenen yemekli toplantıya; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile misafir çocukların Denizli'de konaklama, beslenme ve ulaşım hizmetlerinin karşılanmasına destek veren işletmeci ve işadamları katıldı.

Plaket töreninde konuşan Vali Karahan, "İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonunda yürütülen güzel bir proje var. Doğu ve Güneydoğuda'ki 50 bin çocuğumuzun çeşitli illerimizde misafir edilip, turistik değerlerini tanıtıp, insanlarıyla kaynaştırmak amacıyla yürütülen bir proje kapsamında Tunceli'den 194 öğrenci geldi. Onları burada sizlerin de desteği ile çok güzel ağırladık. Onların memnuniyetlerini hazırlanan filmde izledik. Bakanımızın bu projeye katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkürleri var. Ben bu teşekkürleri sizlere iletiyorum. Memleketimizin güzelliklerinin hepimiz farkındayız ama bu vesileyle gençlerimiz arasında bir kaynaşma ve muhabbet gelişiyor. Biz de buradaki gençlerimizi doğu bölgelerimizdeki güzellikleri görmeleri için bir çalışma yapabiliriz" dedi.

Denizli'nin birçok yönden ileride ve öncü bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Karahan, "Denizli'nin turizmde daha yükselen bir değer olmasını amaçlıyoruz. Turizm önü açık bir sektör. Bu konuda yapılacak çok işler var ve çok çeşitlendirilebilecek bir alan. Teleferik Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla hayata geçirildi ve şehrimize ayrı bir renk kattı. Yerli ve yabancı misafirlerimizi oraya davet ediyoruz. Burada daha yapılabilecek pek çok hizmetler var. Hep birlikte el ele vererek turizmin yükselen bir sektör olmasını sağlayabiliriz" diye konuştu.

Vali Karahan, daha sonra proje kapsamında Tunceli'den gelen 194 öğrencinin misafir edilmesine katkı sağlayanlara teşekkür ederek plaket verdi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!