Profesör Dilaver Ağdemir sonsuzluğa uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Profesör Dilaver Ağdemir sonsuzluğa uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 16:11

Profesör Dilaver Ağdemir sonsuzluğa uğurlandı

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzun yıllar görev yapan 71 yaşındaki Prof. Dr. Dilaver Ağdemir, vefatının ardından törenle son yolculuğuna uğurlandı,
Üniversiteden emekli olduktan sonra Özel Adana Hastanesi'nde çalışmaya başlayan ve çevresinde sıcak ilişkilerinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınan evli ve 2 çocuk babası Ağdemir için, ÇÜ Balcalı Hastanesi önünde tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törene, Ağdemir'in yakınları ve sevenlerinin dışında akademisyenler ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. Katılımcılar, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'da yaşamını yitiren Ağdemir'in tabutu başında saygı duruşunda bulundu. Burada konuşan Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yalçın Kekeç "Üniversitemizde çalışkanlığı, dinamik yapısı ve üretkenliği ile öne çıkan Dilaver Ağdamer, çocukları için de eşsiz bir insandı. Çocukları onu taparcasına, dostları da ölesiye severdi" dedi. Tıp Fakültesi Dekan Vekili Murat Sert ile diğer konuşmacılar da Dilaver Ağdemir'e ilişkin anılarını paylaştı.
Prof. Dr. Dilaver Ağdemir, üniversite camisinde kılınan cenaze namazının ardından üniversite mezarlığında toprağa verildi.

Yusuf BAŞTUĞ/ ADANA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!