Prof. Küçükcan ile Efes Restoran’a Başarı Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Prof. Küçükcan ile Efes Restoran’a Başarı Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 14:06

Prof. Dr. Talip Küçükcan ve İngiltere’nin en eski Türk restoranlarından Efes Restoran, Toplum Liderlik Vakfı ile SOAS Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Toplumsal Başarı Ödülleri’ gecesinde, dallarında en başarılı ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

CROWN Plaza London Excel’de düzenlenen ve 500’den fazla davetlinin katıldığı gecede, 37 dalda ödül dağıtıldı. Londra’da restoran sektörüne yaptıkları yatırım ve başarılı girişimlerinden dolayı ‘Freeman’ (Dokunulmazlık Beratı) sahibi Kazım Akkuş ve İbrahim Uzun’a, ‘Toplumsal Başarı ödülü’ verildi.

Efes Restoran sahiplerine ödülünü New Scotland Yard Polis Teşkilatından Mark Christy ve Yurtdışı Vatandaşlar Danışma kurulu üyesi Necmi Akçay verdi.

EFES SÜREKLİ İLERİYE GİDİYOR

Restoranlarının emin ve kararlı adımlarla yoluna devam ettiğini belirten iki iş adamı, Efes’in 42’nci yılını kutladıklarını söylediler. Bu isimle hem tarihi Efes’i hem de Türkiye’yi tanıttıklarını belirten Akkuş ve Uzun, şöyle konuştu: “Tanıtmaya da devam edeceğiz. Her geçen gün başarılarımız artmakta ve hedeflerimizi yükseltmekteyiz. Artık içselleştirdiğimiz sürekli dönüşüm, gelişme ve ilerleme süreciyle kazandığımız büyük dinamizm bizi ileriye götürüyor. Bu değişim ve gelişim, bizi sürekli olarak hedeflerimizi gözden geçirmeye ve hep daha iyiye ulaşmaya zorluyor. Bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu ay sonunda ‘Efes Express’ adıyla yeni mekanımız hizmete girecek. Sırada ‘Efes Restoraunt Finchley’ var. Hedefimiz restoranlar zinciri kurmak.”

Haberin Devamı

ONUR ÖDÜLÜ PROF. KÜÇÜKCAN’A

Prof. Dr. Talip Küçükcan ise Türkiye ile İngiltere arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü. Yoğun programı nedeniyle geceye katılamayan Prof. Küçükcan’ın ödülünü İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (İBTTDD) Başkanı Ercüment Mustafa ve Başkan Yardımcısı Rıdan Hacıbedel, Batı Trakya Türkleri’nden Buse Uzun’a verdi.
AK Parti Adana milletvekili Prof. Küçükcan, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Dışişleri Komisyonu Üyesi.

İNSANI ÖNE ÇIKARIYORUZ

Toplum Liderlik Vakfı Başkanı Abid Hussain ödül gecesinde yaptığı konuşmada, 12 yıl önce kurulduklarını ve bu gibi etkinliklerle insanı öne çıkarmayı, topluma örnek olmalarını sağladıklarını söyledi.
Gecede ayrıca, Batı Trakya Türkleri’nden akademisyen Dr. Sabahattin Abdurrahman ile Irak Türkmeni yazar ve araştırmacı Salman Mofak’a ‘Başarı Ödülü’ verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!