Prof. Dr. Ilıcalı: “AK Parti Adına Ülkenin Önünü Kesiyorlar”

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Ilıcalı: “AK Parti Adına Ülkenin Önünü Kesiyorlar”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:49

PROF. DR. MUSTAFA ILICALI

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Mustafa Ilıcalı, partisine yönelik eleştirilere sert çıktı. Prof. Ilıcalı, “ Ak Parti adına bu ülkenin önünü kesiyorlar” dedi ve Devletin gücü karşısında terörün yer edinemeyeceğini vurguladı.
Türkiye’de birlik ve beraberliğin her geçen gün daha da güçlendiğine işaret eden Prof. Mustafa Ilıcalı, Doğu ve Güneydoğu’da Haziran’daki seçimlerde baskıyla oy verenlerin bugün farklı düşündüklerini kaydetti. Ak Parti’nin teröre karşı verdiği mücadelede ki kararlılığının artık anlaşıldığını anlatan Prof. Ilıcalı, Kasım seçimlerinde ortaya farklı bir tablo çıkacağını söyledi, şöyle devam etti:
“AK Parti’nin hedefi 2023’e lider Türkiye olarak girmek. Bu kararlılık ve azmini de iktidarı döneminde orta yere koydu. Cumhuriyet tarihinde yapılmayanlar 13 yıl gibi kısa bir süreye sığdırıldı.Seçim yaklaştıkça eleştirilerin dozunu artıran guruplar gerçekte ülkemizin önünü kesiyorlar. Bu ülke terör belasından kurtulacak güçtedir. Çok yakın bir zamanda terör illeti ülkemizin gündeminden çıkaracaktır.”
BASKI İLE OY ALDILAR
Erzurum’un güney ilçelerinde yürüttüğü seçim çalışmalarında bölge halkının itiraflarına muhatap olduğunu da anlatan Prof. Ilıcalı, “Malum guruplar, bölgede baskı kurup, korku yaratarak halkımızın hür iradesini ipotek altına almışlar. Bunu bölgeye yaptığımız ziyaretlerde halkımızdan dinliyoruz. Alınan önlemlerle artık bunları yapamıyorlar. Halkımız 1 Kasım seçimlerinde hür iradesi ile oyunu kullanacaktır. “ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!