Pozantı kent mobilyalarıyla donatılıyor

Güncelleme Tarihi:

Pozantı kent mobilyalarıyla donatılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 12:29

Pozantı kent mobilyalarıyla donatılıyor

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, okulların, camilerin ve piknik alanlarının ahşap kent mobilyalarıyla donatılması amacıyla Orman İşletme Müdürlüğü ile örnek işbirliği yaptı.
Başkan Mahmut Sami Baysal, Pozantı Orman İşletmesi atölyesinde emprenyeli keresteden imalatı yapılan piknik masaları ve oturma banklarını ihtiyaç olan alanlara yerleştirmek üzere teslim aldı.
Başkan Baysal,  Pozantı’ya verdikleri destekten dolayı Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol ve Pozantı Orman İşletme Müdürü Aytaç Savaş Salan’a teşekkür etti. 
ORMANCILARLA DAYANIŞMA
Baysal, “Pozantı’nın daha yeşil olması için ağaçlandırma çalışmalarını gece, gündüz sürdüren Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nün değerli yöneticileri, ilçemizde sosyal hayatın daha konforlu olması amacıyla kent mobilyaları hazırlıyor. Geçen yıl 30’ar adet aldığımız piknik masası ve oturma bankı sayısı bu yıl 25’er adet olarak ilçemize yansıdı.  Ormancılarımızın imalatını yaptığı piknik masalarını ve oturma banklarını okullarımızın ve camilerimizin bahçelerine, Akköprü ve Belemedik gibi mesire alanlarına yerleştireceğiz. Buralarda oturup, dinlenecek, daha güzel vakit geçirecek hemşehrilerimiz adına ormancılarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!