Poyraz Karayel dizisi 58. bölüm fragmanında büyük patlama!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisi 58. bölüm fragmanında büyük patlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 09:03

Poyraz Karayel 58. bölüm için nefesler tutuldu. Çarşamba akşamı yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Poyraz Karayel'in 58. bölüm fragmanında Meltem ve Poyraz yeni bir görevde. Zülfikar ve Taşkafa da onlara yardım edecek. Fakat işleri bu sefer zor. Poyraz Karayel 58. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Poyraz Karayel 58. bölüm fragmanında bomba patlıyor. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümünde tehlike kapıda. İşte Poyraz Karayel yeni bölümden merak edilenler..


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

 POYRAZ KARAYEL'DE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Poyraz, Ayşegül ve Neşet’i samimi halde görünce deliye döner. Neşet’in bir şeyler çevirdiğinden şüphelenmeye başlamıştır. Poyraz’ın Neşet’i araştırması ise savcıyla anlaşma yapan Ayşegül’ün işine gelmemektedir, o yüzden savcıyla bir plan yaparlar.

Poyraz'lar Sadreddin sayesinde uyuşturucu işinde Heisenberg isimli kilit biri olduğunu öğrenirler. Ne yapıp edip onu ele geçirmeleri gerekiyordur. Ama Heisenberg’i kaçırmayı planladıkları davette karşılarına Ayşegül ve Neşet çıkar.

 POYRAZ KARAYEL 58. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Ayşegül’ün polisle başı derde girmesin diye büyük bir fedakarlık yapmış ve Ayşegül’ü hayatından çıkarmıştır. Ama ayrılık acısı ikisini de ayrı ayrı yakmaktadır. Poyraz’ın tek umudu bu uyuşturucu ağını çökerterek bu işten kurtulmak ve Ayşegül’üne kavuşmaktır. Bu doğrultuda Sadreddin Poyrazlara diğer taraftan haber taşımaktadır.

Haberin Devamı

Sadreddin bir uyuşturucu sevkiyatıyla ilgili duyum alır. Bunun üzerine Poyrazlar bir operasyona girerler. Ama bu operasyon Neşet’in içerde bir casus olduğuna dair kuşkulanmasına neden olmuştur. Şimdi Neşet Poyrazları adım adım yeni kurduğu tuzağa doğru çekmektedir... Ayşegül ise yeni başladığı işiyle ve Neşet’le ilgili gerçeklerle hiç beklemediği biri sayesinde yüzleşmenin eşiğindedir...


Poyraz Karayel dizisi 58. bölüm fragmanında büyük patlama



Poyraz Karayel dizisi 58. bölüm fragmanında büyük patlama

BAKMADAN GEÇME!