Poyraz Karayel'de Sadrettin Umman öldü mü? - Poyraz Karayel 44. bölüm izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelde Sadrettin Umman öldü mü - Poyraz Karayel 44. bölüm izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 15:29

Yayın hayatına başladığı ilk bölümünde itibaren heyecanın bir an bile dinmediği, türlü entrikaların döndüğü Poyraz Karayel 44. Bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yeni bölümde Bahri, intikam için Adil’in peşine düştü. Sadreddin, Adil Topal'ın oyununa geldi ve pusuya düştü. Peki; Poyraz Karayel Sadrettin öldü mü?

Haberin Devamı

Yepyeni bölümleri ile Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Poyraz Karayel, muhteşem bir senaryo ile her bölümünde izleyicilere unutulmaz bir dizi keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Muhteşem bir final ile 43. Bölümü noktalayan dizinin şimdi de yeni bölümünde neler olacak merak edilmeye başlandı. Peki dizinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel 44. bölümünde şoke eden bir sahne yaşandı. Sadreddin, Adil Topal'ın oyununa geldi, pusuya düştü. Adil Topal'ın adamları Sadreddin'e defalarca kez ateş ettiler.

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı sevilen dizi Poyraz Karayel her hafta olduğu gibi bu haftaki bölümünde de hayranlarına nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Gerek oyuncu kadrosu gerek etkileyici senaryosu ile yayın hayatına başladığı günden bu yana tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde heyecan dolu nefes kesen sahnelere hazır olun!

Poyraz Karayel yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de!

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Poyraz Karayel 44. bölüm gelişmeleri

İzleyicilerin büyük bir heyecanla takip ettiği Poyraz Karayel dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı. İntikamın, aşkın ve birbirinden ilginç entrikaların boy gösterdiği sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Reyting sıralamalarındaki başarısını zirveden düşürmeyen Poyraz Karayel tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin bu akşamki yeni bölümünde Bahri, Poyra ve Ayşegül’e tam destek vererek bundan sonra hep yanlarında olacağını söylüyor.

Bahri, kızı Ayşegül’ün yaşadığı trajediden sonra intikam için Adil’in peşine düşüyor. Poyraz ise Ayşegül’e kürtajı yapan doktorun izini sürüyor.

Poyraz Karayelde Sadrettin Umman öldü mü - Poyraz Karayel 44. bölüm izle

Haberin Devamı

Poyraz Karayel son bölüm özeti

Sinan kaçırılıyor! Oğlunun kaçırıldığını öğrenen Poyraz çılgına dönüyor. Peki Sinan'ı kim kaçırdı. Yoksa Sinan’ı kaçıran, Poyraz’dan intikam almak isteyen Adil Topal mı?

Sinan’ın kaçırılmasının ardından deliye dönen Poyraz’ı yeni sürprizler bekliyor. Çünkü Sinan’ı Adil Topal kaçırdı. Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyor. Poyraz bu durumu Ayşegül’e söyleyemez.

Sinan ise kendisini kaçıran adamlara türlü oyunlar yaparak babasına ulaşmayı başarır. Adil Topal’ın peşinde olan bir diğer kişi ise Seferlerdir. Poyraz, Seferlerin yardımıyla Sinan’ı kurtarmayı başarır. Ancak işler daha da karmaşık hale gelir. Adil Topal’ın eline büyük bir fırsat geçmiştir. Bu sebeple Ayşegül, Poyraz’ın kendisinden sakladığı gerçeği öğrenir. Sinan’ın kurtulması için karnındaki bebeğini Adil Topal’a vermesi gerektiğini öğrenen Ayşegül’ün bir karar vermesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!