Potanın şampiyonları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Potanın şampiyonları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 17:42

Haberin Devamı

VAN (AA) - Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 21-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen "Basketbol Genç Erkekler ve Genç Kızlar A Kategorisi Müsabakaları"nda il birinciliği şampiyonları belli oldu.

İskele Ortaokulu Spor Salonu'nda, 28 takımın katıldığı müsabakada, Genç Erkekler kategorisinde Özen Adalı Anadolu Lisesi 1, Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2, Telia Sonera Anadolu Lisesi 3. oldu. Genç Kızlar kategorisinde ise 1, Van Spor Lisesi 2, Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi 3. oldu.

Törende derece alan okulların kupaları şube müdürleri tarafından takdim edildi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, madalya töreninde yaptığı konuşmada, "Müdürlüğümüz tarafından ilimizde yürütülen okul sporları faaliyetleri çerçevesinde okullarımıza, çocuklarına spor yapma izni veren velilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve sporu seven, destekleyen ve takip eden okul müdürlerimize de teşekkür ediyorum. Derece alan bütün okullarımızı tebrik edip, katılacakları grup müsabakalarında ise kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!